Visualiseren, configureren, automatiseren

Wat u ook wilt configureren, DynaMaker heeft uitgelezen functies om uw offerte proces versnellen. DynaMaker stelt de gebruiker in staat om zijn product visueel te configureren, DynaMaker genereert automatisch CAD-bestanden voor de verkoop zoals offertetekeningen en exporteert deze naar bestanden zoals BIM, STEP en DXF.

Bent u benieuwd wat voor producten er allemaal met DynaMaker gemaakt kunnen worden? Bekijk dan nu onze voorbeelden en templates en ervaar het zelf. Of vraag direct een live demo aan!


CAD + FORMULAS = Waarheid

Ontdek nu de kracht van formules

Onze online editor maakt gebruik van JavaScript/TypeScript en genereert volledig parametrische modellen op basis van de vastgelegde formules en regels waardoor het product configureerbaar wordt. Dit biedt grote flexibiliteit voor fabrikanten en resulteert in de ultieme configuratie-ervaring voor de eindgebruiker. Parametrische modellen en code geleide configuratie resulteren in een offerte proces met minimale fouten.

Volledig ge√Įntegreerd en klaar voor gebruik binnen elk e-Commerce Platform/oplossing

DynaMaker is gemaakt voor online gebruik. Het werkt eenvoudig samen binnen een breed scala digitale verkoopoplossingen. Van klant portalen tot CPQ oplossingen, tot aan volledige intergratie binnen elk e-Commerce Platform. DynaMaker werkt samen met elke mogelijk online oplossingen en maakt end-to-end automatisering mogelijk: het koppelt direct aan ERP-systemen om de productie proces te verbeteren. DynaMaker is ontworpen als een flexibele tool die een aanvulling vormt op uw reeds gebruikte online oplossingen. Lees meer over welke integraties beschikbaar zijn.