Integreert eenvoudig met uw bestaande IT-oplossingen

Ontmoedigd om nog een nieuw IT project te beginnen? Het implementeren van een nieuwe software is tijdrovend en brengt normaliter hoge kosten met zich mee. Wist u al dat meer dan 50% van de IT projecten mislukken? Met deze kennis in ons achterhoofd hebben we DynaMaker ontwikkeld en ervoor gezorgd dat het eenvoudig te integreren is met uw bestaande IT infrastructuur.

DynaMaker is ontworpen met het oog op flexibiliteit en eenvoudige integratie met moderne e-solutions. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen hoeft te maken over de aanpassingen van uw digitale infrastructuur voor DynaMaker alleen. DynaMaker integreert met klantportalen, cpq-oplossingen, e-commerce-oplossingen, content management systemen en enterprise resource planning-systemen. Uitbreiding van uw bestaande infrastructuur is eenvoudig en direct toepasbaar. Hosting, backups en beveiliging zijn inbegrepen in DynaMaker, zodat u zich over die details ook geen zorgen hoeft te maken. Een complete software as a service oplossing die ook nog eens scherp geprijsd is op maandbasis.

  • DynaMaker heeft integraties met uiteenlopende e-solutions zoals klant portalen, cpq oplossingen, e-commerce en content management systemen
  • DynaMaker integreert ook met ERP software
  • Dankzij de eenvoudige integratie zijn grote investeringen niet nodig
  • Flexibiliteit en lage kosten dankzij het handige SaaS-model