Elimineer terugkerende taken

Op maat gemaakte producten houdt in dat elke tekening en offerte uniek is. Dat kost veel tijd, en daardoor kan het in het hoogseizoen voorkomen dat bedrijven de vraag niet kunnen bijbenen. Tekeningen maken en correcte documentatie klaarmaken voor productie is bij uitstek een tijdrovende en repetitieve taak. Heeft u hier ook nog tijd voor als uw bedrijf groeit? Laat DynaMaker deze repetitieve taken wegnemen zodat u tijd kan besparen.

Dankzij uw eigen regels en formules die u invoert in Dynamaker hoeft deze repetitieve taken niet meer uit te voeren. Doordat de klant op een visuele manier zijn product configureert doen zij zelf het grootste deel van het werk. U bepaalt zelf welke documenten en exportformaten u nodig heeft, en DynaMaker exporteert voor elke offerte of order. U bepaalt zelf welke bestanden DynaMaker naar de klant stuurt, en welke bestanden naar uw ERP en naar de productie gestuurd worden.

U laat de saaie repetitieve taken over aan Dynamaker zodat uw eigen medewerkers hun energie kunnen steken in interessantere en complexere taken. Laat ingenieurs liever bedenken hoe ze uw volgende succesvolle product kunnen maken in plaats van dat ze hele dagen orders doornemen. Omdat Dynamaker ondersteuning biedt voor automatisering tot aan de machine verkort DynaMaker met een slim opgebouwde productielijn ook de doorlooptijden.

  • Laat de zelf klant zijn producten configureren
  • Tekeningen worden direct gegenereerd
  • Verminder het noodzakelijk handmatig onderzoek van offertetekeningen
  • Automatische export van STEP, BOM, BIM, DXF, IFC, snijlijsten bestanden